Follow us

Αγνώριστη η Καλομοίρα | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος

Πρόκειται για μια από τις πιο δραστικές αλλαγές μαλλιών που έχουμε δει τελευταία.

MissBloom TEAM
Καλομοίρα Instagram

Μπορεί η Καλομοίρα να μένει μόνιμα πλέον στην άλλη άκρη της γης, αφού έχει μετακομίσει στην Αμερική, στο μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όμως φροντίζει να κρατά σταθερούς δεσμούς με την Ελλάδα. Και ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, καταφέρνει να διατηρεί τη σχέση της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας συχνά περιεχόμενο στο Instagram σχετικά με την καθημερινότητά της.

Όπως έγινε και πριν λίγες ώρες, όταν η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία κυριολεκτικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η 37χρονη έκανε τη διαφορά και τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος, ενώ με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο δραστικές αλλαγές που έχουμε δει τελευταία.

Demy | Το νέο της κούρεμα έχει άφθονα "french girl" vibes

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τα πολύ μακριά, καστανά μαλλιά της, με τα οποία την έχουμε συνδέσει μιας και αποτελούν το σήμα κατατεθέν της από την πρώτη ημέρα που τη γνωρίσαμε, και όχι μόνο να κόψει μήκος αλλά και να αλλάξει χρώμα.

Υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ κούρεμα και έγινε κατάξανθη, με μια honey blonde βαφή να της αλλάζει τελείως vibe και διάθεση. Μέχρι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της φωτίστηκαν με το νέο χρώμα και έδειχναν διαφορετικά.

"Πράγματι οι ξανθές διασκεδάζουν περισσότερο; Ας το ανακαλύψουμε", έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της, και στην οποία πόζαρε στο πλάι των Ελλήνων celebrity hairstylists που εργάζονται μόνιμα στην Αμερική, Πάνου Παπανδριανού και Δημήτρη Γιαννέτου. Όπως ήταν επόμενο, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν στη φωτογραφία της και να της πουν "με γεια", ενώ τα κολακευτικά σχόλια για το νέο της look έπεσαν βροχή.

Δες το νέο look:

Αγνώριστη η Καλομοίρα | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ