Follow us

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | "Σας είδαμε στον δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή"

Η "επίθεση" που δέχτηκε από περαστικό.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram

Eίναι ένα πολύ αγαπητό και δημοφιλές πρόσωπο. Ένα κορίτσι γλυκό και ταλαντούχο το οποίο το κοινό δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα. Ο ρόλος της μάλιστα στον πετυχημένο "Σασμό" απογείωσε τη δημοτικότητά της με αποτέλεσμα να είναι κυριολεκτικά περιζήτητη.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά, τα προβλήματα άγχους που αντιμετωπίζει αλλά και την "επίθεση" που δέχτηκε από περαστικό στο Κολωνάκι.

Για την αγαπημένη ηθοποιό η πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει, ήταν όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του Πετρή. "Την δούλευα πολύ καιρό και με δυσκόλεψε" παραδέχεται, ενώ για την πιο συχνή ερώτηση που δέχεται από τον κόσμο: "Με ρωτάνε αν θα τα ξαναβρώ με τον Αστέρη".
Όσο για το στρες το οποίο βιώνει αποκαλύπτει: "Είμαι άνθρωπος που στρεσάρομαι πολύ αν και τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να το ελέγξω. Παλαιότερα το άγχος μου εκδηλωνόταν με κρίσεις".

Τέλος, μοιράστηκε και ένα περιστατικό με περαστικό στο Κολωνάκι: "Άνετα νιώθω με τον κόσμο και όλο αυτό μου δίνει χαρά. Περπατούσα τις προάλλες στο Κολωνάκι -μπορεί να το δει αυτός που μου έκανε την "επίθεση”- μου μίλησε ένας άνθρωπος στο δρόμο και εγώ δεν το κατάλαβα γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είχα γίνει μούσκεμα καθώς περπατούσα να φτάσω κάπου και δεν ήμουν τόσο χαρούμενη όσο θα περίμενε. Και μετά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Ιnstagram: "Σας είδαμε στο δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή”. Παιδιά είμαστε άνθρωποι, όπως κι εσείς, έχουμε τις δουλειές μας".

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | "Σας είδαμε στον δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ