Follow us

Η Σμαράγδα Καρύδη για τον ρόλο της "Στο Παρά 5" | "Στην αρχή δεν με θέλανε τα παιδιά. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο τέρας…"

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον ρόλο της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Super Katerina" παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός μίλησε στον δημοδιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή, κάνοντας μάλιστα μία ιδιαίτερη αναφορά στη σειρά "Στο Παρά Πέντε".

Σμαράγδα Καρύδη | "Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι"

Πιο αναλυτικά, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς δεν την ήθελαν και ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος, καθώς θεωρούσε πως θα είναι σνομπ. Η ίδια ωστόσο, τόνισε πως την ήθελε πολύ ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, και έτσι πήρε τον αγαπημένο αυτόν ρόλο της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου.

"Είναι κάτι που έχει τελειώσει για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι ωραίο να τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε θα έμπαινα μέσα με τα χίλια. Στην αρχή δεν με θέλανε τα παιδιά, με ήθελε ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο "τέρας”, αυτός έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία. Σκεφτόμουν να βάλω χρυσά σιδεράκια αλλά δεν το δέχτηκαν. Πάντα το βλέπω στις επαναλήψεις. Θυμάμαι τα γυρίσματα στη Μύκονο και είχαμε πάει με 9 μποφόρ και θέλαμε να κάνουμε γύρισμα μέσα στο πλοίο αλλά δεν γινόταν. Το γυρίσαμε στην επιστροφή."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ