Follow us

Ελένη Ράντου | "Αρχίζω να αποχαιρετάω αγαπημένα πράγματα. Είναι ένα καλωσόρισμα ενήλικης ηλικίας"

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον φόβο που ήρθε στη ζωή της αμέσως μετά την εγκυμοσύνη, αλλά για και τη συμφιλίωση με τον χρόνο που περνά.

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου NDP

Στην Λένα Αρώνη και στην εκπομπή "ART WEEK" μίλησε η Ελένη Ράντου. Η ταλαντούχα ηθοποιός έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ έκανε μία σπάνια αναφορά στην περίοδο που ήταν έγκυος.

Ελένη Ράντου | "H μητέρα μου, που έχει άνοια, με γνωρίζει πιο πολύ στο "Κωνσταντίνου και Ελένης""

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε εκτενώς για το αίσθημα του φόβου που μπήκε στη ζωή της αμέσως μετά την εγκυμοσύνη ενώ υπογράμμισε πως μέχρι τότε, δεν τον ήξερε. Η ίδια σημείωσε επίσης πως είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο τονίζοντας πως έχει ήδη αρχίσει να αποχαιρετάει αγαπημένα πράγματα.

"Δεν νομίζω πως έχω πιο ουσιαστικό χώρο από τον θεατρικό χώρο, αναπνέω μέσα στο θέατρο, νιώθω είναι ο ζωτικός μου χώρος."

"Αρχίζω να αποχαιρετάω αγαπημένα πράγματα. Είναι ένα καλωσόρισμα ενήλικης ηλικίας. Αυτή τη διαδρομή έκανα. Να συμφιλιώνομαι με πράγματα που θα τα χάσω. Είτε είναι γονιός, είτε είναι σχέση, σωματική ευεξία, υγεία. Αρχίζεις και συμφιλιώνεται ότι θα έχεις απώλειες."

"Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα αφότου γέννησα. Κλείνει ένας κύκλος εκεί και όταν γίνεις γονιός, από την εγκυμοσύνη και μετά μπήκε ο φόβος. Από την εγκυμοσύνη και μετά καλωσόρισα τον φόβο στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ