Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει "κομματάκια" τον σεξισμό με ένα και μόνο post

Η τραγουδίστρια θηλάζει τον γιο της και ξεσπά για όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει ως μητέρα.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση λίγες ώρες πριν η Κατερίνα Στικούδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H τραγουδίστρια ανήρτησε μία γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της, Βύρωνα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για όλα όσα άκουσε να της λένε αναφορικά με τη μητρότητα.

Κούκλος, κατάξανθος, με καταγάλανα μάτια | Έτσι είναι ο γιος της Κατερίνας Στικούδη

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια των backstage του J2US έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση ενώ ανέφερε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει να της λένε, υπενθυμίζοντας συγχρόνως στον εαυτό της πως μετά τη γέννηση του γιου της ότι είναι πιο δυνατή από όσο νόμιζε.

"Μου λέγανε: "Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά”. Και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα;

Μετά μου έλεγαν: "Μπράβο που θηλάζεις”. Δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;
Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου. ("Πολύ σύντομα”, λέει, "αφήνω το παιδί μου” λέει. Ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες.) Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά. Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι, όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά, όταν ανέβηκα στο σανίδι, όταν έμαθα πιάνο.

Α ναι θα μου πεις "έτσι είναι αυτή η δουλειά”, "θέλει γερό στομάχι να αντέχεις”. Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο νομίζω, να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ