Follow us

"Όσα χρόνια κι αν περάσουν εκείνη θα είναι η ψηλή κι εγώ η κοντή" | Η τέλεια φωτογραφία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο χιούμορ έχει.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" κάθισε χθες η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενώ πόζαρε με την δημοσιογράφο σε μία άκρως γλυκιά φωτογραφία.

Σοφία Γαλακτερού | Η 8χρονη κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού είναι το πιο fashionable και cute κορίτσι

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό ποζάροντας πιο chic από ποτέ δίπλα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η δημοσιογράφος φορώντας μία πλισέ, μακριά φούστα και nude ψηλοτάκουνες μπότες φωτογραφήθηκε μαζί με την ηθοποιό, κάνοντας συγχρόνως ένα αστείο σχόλιο για τη διαφορά ύψους που έχουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έγραψε :

"Η καθιερωμένη φωτογραφία που βγάζουμε με την Άννα Μαρία κάθε χρόνο. Σαν το ημερολόγιο που μας θυμίζει ότι η φιλία σημαίνει σεβασμός και θαυμασμός και δεν εξαρτάται από το πόσο συχνά βλέπεις κάποιον αλλά από την οικειότητα που νιώθεις κάθε φορά που τον βλέπεις. Και φυσικά ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν εκείνη θα είναι η ψηλή κι εγώ η κοντή 😂ΥΓ. Εννοείται ότι η Άννα δεν φοράει ποτέ τακούνια."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ