Follow us

Πού βρέθηκαν Μαντώ Γαστεράτου, Νικολέττα Ράλλη και άλλες διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους;

Το μεγάλι πάρτι της Cool Club.

MissBloom TEAM
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ

Η Cool Club του ομίλου Sakarino Hellas εγκαινίασε το πρώτο MEGA STORE, στο Περιστέρι (Λούβαρη 14), με ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί καλεσμένοι, διασκέδασαν με ανιματέρ και ένα υπέροχο bubble show, όσο οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να επιλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε τιμές που προσφέρουν την προσιτή πολυτέλεια.

Φυσικά, από το πάρτι δεν έλειψαν και οι διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους, για να διασκεδάσουν αλλά και να έχουν το πρώτο sneak peak των συλλογών της εταιρίας για τα παιδιά.

Πού βρέθηκαν Μαντώ Γαστεράτου, Νικολέττα Ράλλη και άλλες διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους;
Ανδριανή Τσάφου

Το νέο κατάστημα στο Περιστέρι της Sakarino Hellas είναι 350 τμ και περιλαμβάνει είδη ένδυσης Cool Club, υποδήματα Crocs καθώς και παιχνίδια και είδη βρεφανάπτυξης της εταιρείας SMYK, δημιουργώντας έτσι μια πολύ ισχυρή πρόταση στο χώρο της λιανικής στην Ελληνική βρεφική και παιδική αγορά.

ΠΑΝΤΑΖΗ
Κλέλια και Άννη Πανταζή

ΜΠΑΚΑ
Ιφιγένεια Μπάκα

Η "Cool Club" είναι ένα διεθνές brand που δημιουργήθηκε το 2001 από τους σχεδιαστές της εταιρείας SMYK με τζίρο που ξεπερνάει τις 350 εκατ. Euro με περισσότερα από 340 καταστήματα σε 20 χώρες και εξειδικεύεται στην ένδυση και υπόδηση για παιδιά ηλικίας 0 έως 14 ετών.

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ
Μαντώ Γαστεράτου

ΡΑΛΛΗ
Νικολέττα Ράλλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ