Follow us

Μαρία Σολωμού | "Είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο…"

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram @mariasolomou_official

Καλεσμένη στο YouTube κανάλι του Fipster βρεθηκε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός έπαιξε το παιχνίδι "Θάρρος ή Αλήθεια" κάνοντας πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού | "Δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;"

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, για το πώς την αντιμετωπίζουν οι άντρες αλλά και για το φλερτ. Η ίδια δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί πως έχει κερατώσει και έχει κερατωθεί ενώ αποκάλυψε πως ο γιος της, Αλέξανδρος Αθανασίου, έχει γνωρίσει τον Mente Fuerte.

"Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή."

"Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι, οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή."

Αναφορικά με τη γνωριμία του γιου της με τον Mente Fuerte, η ηθοποιός δήλωσε : "Τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει "Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ