Follow us

Ο Ρένος Χαραλαμπιδης απαντά για το σεξιστικό σχόλιο στην Τζένη Μελιτά | "Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω"

"Από πού κι ως πού είναι σεξιστικό;"

MissBloom TEAM
Ρένος Χαραλαμπίδης NDP

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν πριν από λίγες μέρες, ύστερα από την συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν".

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός απευθύνθηκε κάποια στιγμή στην παρουσιάστρια λέγοντας της χαρακτηριστικά τη φράση "Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω". Η Τζένη Μελιτά απάντησε στον ηθοποιό λέγοντάς του πως η εν λόγω φράση αγγίζει σχεδόν τα όρια του σεξισμού.

Θέλοντας να εξηγήσει τα όσα είπε και τα όσα εννοούσε, ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Super Katerina" τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να μεταφράζει τα πάντα όπως θέλει.

"Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι΄αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ