Follow us

"Τον χτυπούσαν και του τραβούσαν τα αφτιά" | Όταν ο βασιλιάς Κάρολος έπεσε θύμα bullying

Το ντοκιμαντέρ Charles: Our New King αποκαλύπτει τις πιο θλιβερές λεπτομέρειες της εφηβείας του νέου βασιλιά της Μ. Βρετανίας.

MissBloom TEAM
καρολος Splash News / Ideal Image

Ο σημερινός βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος Γ', ήταν 13 ετών όταν ξεκίνησε να φοιτά στο σχολείο Gordonstoun στη Σκωτία, όπου παλαιότερα είχε φοιτήσει και ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος. Οι μαθητές είχαν λάβει οδηγίες να αντιμετωπίζουν τον πρίγκιπα σαν να ήταν "ένας από αυτούς", έτσι ώστε ο νεαρός πρίγκιπας να έχει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική σχολική ζωή. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ήταν και πολύ εύκολο αν σκεφτεί κανείς ότι την πρώτη του μέρα έφτασε στο σχολείο με το βασιλικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Τώρα αποδεικνύεται ότι τα χρόνια που πέρασε εκεί ήταν μια αληθινή κόλαση για τον Κάρολο. Φαίνεται πως σε εκείνο το σχολείο ήταν το αγαπημένο θύμα των νταήδων, οι οποίοι "εκμεταλλεύονταν τους αγώνες ράγκμπι για να του επιτεθούν, να τον χτυπήσουν και να του τραβήξουν τα αυτιά".

Αυτά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως ένα νέο ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο Charles: Our New King. "Ο διευθυντής έκανε το λάθος να μας ζητήσει να συμπεριφερόμαστε στον πρίγκιπα όπως σε οποιονδήποτε άλλον. Αλλά δεν ήταν ένας από εμάς. Συνοδευόταν από ιδιωτική ασφάλεια και μια μέρα, θα γινόταν βασιλιάς!", περιγράφει ο παλιός συμμαθητής του Καρόλου, John Stonborough. Τα παιδιά "συναγωνίζονταν για να δουν ποιος θα μπορούσε να τον πληγώσει περισσότερο και καμάρωναν ότι χτύπησαν τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας", συμπληρώνει. Ο ένας λόγος για τη συμπεριφορά αυτή ήταν ότι ζήλευαν το νέο συμμαθητή τους κι ο άλλος ότι αγανακτούσαν, επειδή οι κανόνες του σχολείου είχαν γίνει αυστηρότεροι μετά την άφιξή του.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ