Follow us

Πότε γεννάει η Ελένη Φουρέιρα; Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Η επικοινωνία με την τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και ο νονός του παιδιού.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Το απόγευμα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δε θέλησε να μοιραστεί τίποτα παραπάνω με τους followers της.

Αλμπέρτο Μποτία | Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" την καρδιά της Ελένης Φουρέιρα;

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Super Katerina", η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Ελένη Φουρέιρα ανταλλάσσοντας γλυκά λόγια και ευχές. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε :

"Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχα καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί."

"Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. "Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία.”

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η Ελένη Φουρέιρα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς και πως αναμένει το πρώτο της παιδάκι τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, νονός του παιδιού θα είναι ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ