Follow us

Παντελής Τουτουντζής | "Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας, να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό"

Ο κουμπάρος της Ελένης Φουρέιρα μιλάει για την εγκυμοσύνη της καλής του φίλης.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Τηλεφωνικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Katerina" έκανε ο Παντελής Τουτουντζής, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα. Ο χρόνια φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας εξέφρασε ανοιχτά την χαρά του με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια ενώ χαρακτήρισε την τραγουδίστρια αδερφή του.

Οι αδερφές της Ελένης Φουρέιρα ανυπομονούν να γίνουν θείες | Οι γλυκές, δημόσιες ευχές στο ζευγάρι

Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist σημείωσε πως ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Ελένης Φουρέιρα ενώ υπογράμμισε και το πόσο λαμπερή, χαμογελαστή και όμορφη είναι η φίλη και κουμπάρα του.

"Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο μα πόσο πολύ χαρούμενος είμαι που η Ελένη θα γίνει μητέρα. Μια μεγάλη προσμονή. Η Ελένη είναι αδερφή μου και το έχει αποδείξει η αγάπη μας αυτό. Οπότε μόνο χαρά, αγωνία, να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό. Είναι τόσο λαμπερή, τόσο χαμογελαστή, τόσο όμορφη, τόσο υπέροχη. Ειλικρινά αυτή η σχέση είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που δεν έχει να κάνει με ταμπέλες και κουμπαριές, έχει να κάνει με βαθιά αγάπη και πολύ αληθινά συναισθήματα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ