Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η on air συγκίνηση με την έκπληξη των συνεργατών της και το βίντεο της γιαγιάς της, με αφορμή τα γενέθλιά της

"Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά."

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχεται από νωρίς το πρωί ευχές από φίλους και συνεργάτες ενώ η καλύτερη έκπληξη, φαίνεται πως ήρθε από τη γιαγιά της.

Κάν'το όπως η Δανάη Μπάρκα! Πώς θα φορέσεις μία μίνι δερμάτινη φούστα σε βραδινή έξοδο

Πιο αναλυτικά, οι συνεργάτες της εκπομπής μαζί με τη γιαγιά της παρουσιάστριας και τη μητέρα της, ετοίμασαν μία έκπληξη στην Δανάη Μπάρκα με ένα βίντεο γεμάτο με όμορφες στιγμές της επαγγελματικής της ζωής και ιστορίες από τις σκανταλιές που έκανε η παρουσιάστρια όταν ήταν μικρή. Η γλυκιά και χαμογελαστή παρουσιάστρια συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής ενώ τους ευχαρίστησε όλους λέγοντας πως χαίρεται πολύ που μεγαλώνει.

"Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, νιώθω πολύ ωραία και πολύ χαρούμενη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά. Είμαι χαρούμενη που μεγαλώνω και μου εύχομαι να μην αλλάξουν ποτέ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ