Follow us

Ελένη Ράντου | "Βασικά τώρα τα έχεις με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και γι’ αυτό μας αφορά να συνεργαστούμε"

Όλα όσα αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός για την αρχή της καριέρας της και τις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη.

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, "Τετ α Τετ", βρέθηκε η Ελένη Ράντου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ μίλησε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη στο θέατρο αλλά και για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Η Ελένη Ράντου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Ράντου δε δίστασε να αποκαλύψει διάφορα σκηνικά από την αρχή της καριέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένιωθε να κακοποείται και να ταπεινώνεται το ταλέντο της και η παρουσία της στον καλλιτεχνικό χώρο, εξαιτίας της σχέσης της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το πώς την διαχειρίζονταν οι παραγωγοί. Η ίδια μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξης δε δίστασε να αποκαλύψει πως κάποτε, ένας διευθυντής καναλιού απείλησε πως θα κλείσει το θέατρό της, αν δεν έκανε ό,τι της ζητούσαν.

"Πάντα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει πριν με φύγουνε. Έχω υποστεί ταπείνωση. Να σου λέει ο παραγωγός "βασικά τώρα τα έχεις με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και γι’ αυτό μας αφορά να συνεργαστούμε”. Αυτό το θεωρώ μεγάλη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει."

"Βρέθηκα με διευθυντή καναλιού να μου λέει: "Θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις και θεατράκι και θα στο κλείσουμε”."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ