Follow us

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ σε μία σπάνια φωτογραφία με τους τέσσερις, γοητευτικούς γιους του

Φορώντας τραγιάσκες, γαλότσες και χρώματα φθινοπωρινά, πατέρας και γιοι έμοιαζαν βγαλμένοι από Βρετανική ταινία.

MissBloom TEAM
Παύλος Γλύξμπουργκ-Marie Chant NDP

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλίξμπουργκ διατηρεί στα social media ένα αρκετά ενεργό προφίλ, όπως ακριβώς και η αδερφή του, Μαρία - Ολυμπία Γλίξμπουργκ. Το τρίτο παιδί της οικογένειας και δεύτερος γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie Chantal ανήρτησε πριν από λίγες μέρες μία άκρως γλυκιά και οικογενειακή φωτογραφία με τον πατέρα του και τους αδερφούς του.

Ο γιος της Marie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Zadig & Voltaire

Πιο αναλυτικά, ο Αχιλλέας - Ανδρέας Γλίξμπουργκ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με φόντο ένα πανέμορφο δάσος του Λονδίνου, ποζάροντας μαζί με τα αδέρφια του και τον πατέρα τους, Παύλο Γλίξμπουργκ.

Φορώντας τραγιάσκες, γαλότσες και χρώματα φθινοπωρινά, πατέρας και γιοι έμοιαζαν πραγματικά βγαλμένοι από Βρετανική ταινία.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ σε μία σπάνια φωτογραφία με τους τέσσερις, γοητευτικούς γιους του

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Marie Chantal έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Την 26χρονη σήμερα Μαρία - Ολυμπία Γλίξμπουργκ, τον Αχιλλέα - Ανδρέα Γλίξμπουργκ που ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ όπως και η αδερφή του, τον 24χρονο Κωνσταντίνο - Αλέξιο Γλίξμπουργκ, τον 18χρονο Οδυσσέα - Κίμωνα Γλίξμπουργ και τέλος, τον 14χρονο Αριστείδη – Σταύρο Γλίξμπουργκ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ