Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Δεν είναι πια μαζί! Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Ο Νίκος Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το διάσημο ζευγάρι.

MissBloom TEAM
Βαλαβάνη Βασάλος

Όπως έχουμε μάθει εδώ και λίγες μέρες, το Survivor All Star θα αρχίσει να προβάλλεται λίγο μετά τις γιορτές, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στην ιστορία του reality επιβίωσης έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και τον Ντάνο (aka Γιώργο Αγγελόπουλο) σε ρόλο έκπληξη.

Δύο εκ των πιο δημοφιλών παικτών που θα βρεθούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στο Survivor του 2017 με τη συνέχεια να είναι πάνω κάτω γνωστή, καθώς έγιναν ζευγάρι.

Το τελευταίο ωστόσο διάστημα πολλά ακούμε για τη σχέση τους, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν είναι πλεόν μαζί. Ωστόσο, κάποιες κοινές τους εμφανίσεις θολώνουν το τοπίο, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές να μπερδεύονται όλο και περισσότερο.

Μέχρι που λίγο πριν, ο Νίκος Γεωργιάδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ζευγάρι. "Έχουν χωρίσει απλά συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινό μας":

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Δεν είναι πια μαζί! Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ