Follow us

H στιγμή που ταυτιστήκαμε με τη Margot Robbie | "Εγώ θα φιλήσω τον Brad Pitt και αν θέλεις κάνε μου μήνυση"

H διάσημη ηθοποιός είναι όλες εμείς!

MissBloom TEAM
Margot Robbie Splash News / Ideal Image

Τι κι αν είναι μία από τις πιο διάσημες, ταλαντούχες και σέξι ηθοποιούς του Hollywood; Τι κι αν έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο σημαντικές ταινίες των τελευταίων ετών; Η Margot Robbie είναι ένα κορίτσι όπως όλες μας και η απόδειξη έρχεται από ένα περιστατικό στην τελευταία της ταινία "Babylon".

Που λέτε η Margot, πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ φιλόδοξο project, το οποίο πιθανότατα να διαπρέψει στα επερχόμενα Oscars. Συμπρωταγωνιστής της διάσημης ηθοποιού είναι - φυσικά - το απόλυτο ίνδαλμα Brad Pitt, γεγονός που ενθουσίασε την 32χρονη Margot, η οποία εκτός όλων των άλλων, είναι και μεγάλη θαυμάστρια του star.

Σκέφτηκε λοιπόν το κορίτσι, και πολύ καλά έκανε, ότι δεν μπορεί να παίξει σε κοτζάμ ταινία με το εφηβικό της crush, Brad Pitt, και να μην του δώσει ένα φιλάκι. Και κάπως έτσι, αποφάσισε να κάνει μία μικρή μεταροπή στο σενάριο. "Αυτό δεν υπήρχε στο σενάριο. Αλλά σκέφτηκα: Πότε ξανά θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Βrad Pitt; Απλώς, θα το κάνω" είπε η Margot. Όσο για το πώς κατάφερε να μεταπείσει τον σκηνοθέτη της ταινίας, Damien Chazelle, για την αλλαγή αυτή, είπε: "Του είπα "Damien, νομίζω ότι η Νέλι απλά θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Τζακ". Και ο Damien τότε μου απάντησε: "Λοιπόν, θα μπορούσε, περίμενε, περίμενε. Θέλεις να φιλήσεις τον Brad Pitt;". Κι εγώ του είπα: "Ω ναι, κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ". Και τότε το ξανασκέφτηκε και είπε ότι θα μπορούσε να γίνει".

Tελικά, πώς ήταν το περιβόητο φιλί; "Ήταν υπέροχο", δηλώνει με υπερηφάνεια! Margot, είσαι πολύ φίλη μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ