Follow us

"Τίνος ήταν Χριστόφορε το παιδί;" | Ο Παπακαλιάτης 22 χρόνια μετά το "Να με Προσέχεις", λύνει τη μεγαλύτερη απορία μας

22 χρόνια μετά, ο ηθοποιός και σεναριογράφος έρχεται να βάλει τέλος σε όλες τις εικασίες.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Μέχρι και σήμερα, 22 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Να με Προσέχεις", το κοινό συνεχίζει να αναρωτιέται ποιανού ήταν το παιδί της Έλλης. Του τηλεοπτικού Αλέξανδρου ή του Κωνσταντίνου;

Netflix: Πόσο κόστισε το "χρυσό" εισιτήριο για το Maestro

Σήμερα, τόσα χρόνια και τόσες επιτυχίες μετά τη σειρά "Να με Προσέχεις", ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος έρχεται να δώσει την απάντηση σε ένα μυστήριο χρόνων. Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town ενώ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις ηθοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που πρωταγωνιστούσε στην εν λόγω σειρά, ρώτησε να μάθει ποιανού ήταν τελικά το παιδί, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να απαντά :

"Στο "Να με Προσέχεις"; Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασέ το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος...Ώχου" είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ