Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου στόλισε με τον γιο της | Το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπάνιο πλάνο από το σαλόνι τους

Το τεράστιο και γεμάτο φωτάκια δέντρο που στόλισε με τη βοήθεια του γιου της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου @mariabacodimou

Τι κι αν οι περισσότεροι celebrities έχουν ήδη στολίσει από τα μέσα (αν όχι από τις αρχές) Νοέμβρη; Η Μαρία Μπακοδήμου μάλλον δεν κατάφερε να βρει τον απαραίτητο χρόνο, οπότε ανήκει και επισήμως στους τελευταίους που έμειναν χωρίς το σπίτι τους να έχει "υποδεχθεί" το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μαρία Μπακοδήμου | "Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο"

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, όταν και αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει και εκείνη σε γιορτινό κλίμα. Μαζί λοιπόν με τον γιο της, έστησαν το τεράστιο δέντρο τους, το γέμισαν φωτάκια και ξεκίνησαν να το στολίζουν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του SKAI και οικοδέσποινα της εκπομπής "Γεια σου", μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ένα story από την οικογενειακή αυτή στιγμή.

Λίγο πριν το ραντεβού της με τους τηλεθεατές το μεσημέρι του Σαββάτου, μας έδωσε μια μικρή γεύση του πώς είναι το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της. Βέβαια, δεδομένου του ότι η διαδικασία δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί, δεν μπορέσαμε να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα, οπότε ανυπομονούμε να κάνει ένα σχετικό update ώστε να αντλήσουμε έμπνευση.

"Στολίζουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, απαθανατίζοντας τον γιο της να τακτοποιεί πράγματα στο σαλόνι τους, στο οποίο την παράσταση πλέον κλέβει το τεράστιο και γεμάτο φωτάκια χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου στόλισε με τον γιο της | Το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπάνιο πλάνο από το σαλόνι τους

Ας θυμηθούμε μερικές ακόμη από τις σπάνιες φορές που η παρουσιάστρια μοιράστηκε πλάνα από το σπίτι της:

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ