Follow us

Νάντια Μπουλέ | Γυμνάζεται στο στολισμένο σαλόνι της και θυμίζει σε κάθε γυναίκα τη σημασία του self-love

Η "παρέμβαση" της κόρης της, Σεμέλης, στο βίντεο που τραβούσε.

MissBloom TEAM
Νάντια Μπουλέ @nadiaboule

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες η Νάντια Μπουλέ, μέσα από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που ασχολείται πολύ με θέματα που αφορούν στο well being, επισήμανε τη σημασία του να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας, χωρίς να νιώθουμε τύψεις ή να το θεωρούμε "πολυτέλεια".

"Το ξέρω ότι όλες τρέχουμε πίσω από υποχρεώσεις, δουλειές, εκκρεμότητες και παιδιά , αλλά ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας είναι πιο σημαντικός από όλους. Όχι με εγωιστικό τρόπο, αλλά με ουσιαστικό. Μόνο αν είμαστε καλά μπορούμε να τρέξουμε και για όλα τα υπόλοιπα και να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε", έγραψε χαρακτηριστικά.

Πιο ξανθιά από ποτέ η Νάντια Μπουλέ | Η βουτυρένια απόχρωση που σίγουρα θα ζηλέψεις

Μάλιστα, αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δημοσίευσε με τη γυμναστική που ακολουθεί αυτόν τον καιρό. Όπως μας έδειξε, πραγματοποιεί τις ασκήσεις της στο σπίτι της και συγκεκριμένα στο σαλόνι της, με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρούσα σε όλο αυτό και η κόρη της, μικρή Σεμέλη. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτα της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021 και τους άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Επιστρέφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Νάντια Μπουλέ προσέθεσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που θα έπρεπε να εφαρμόσουμε όλοι μας. Ειδικότερα, κάλεσε τις followers της να μην εγκαταλείπουν τον προσωπικό τους χρόνο, εκείνον που αφιερώνουν στην ευεξία του μυαλού και του σώματός τους:

"Δεν είναι αλήθεια ότι χρειάζεται πολύς χρόνος. Ούτε οι ιδανικές συνθήκες. Λίγα λεπτά κίνησης σώματος και ηρεμίας μυαλού κάνουν όλη τη διαφορά. Και μπορείτε να το κάνετε μέσα από την "ηρεμία" του σπιτιού σας", σημείωσε.

Το σχετικό βίντεο

Loading...

Fit Mama

Μάλιστα, όσοι δουν το βίντεο προσεκτικά μέχρι το τέλος, θα παρατηρήσουν την "εισβολή" της μικρής Σεμέλης, η οποία παίρνει την κάμερα που έχει στήσει η μητέρα της για να τραβήξει τη γυμναστική της και την στρέφει στον εαυτό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ