Follow us

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης | Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών τους

Οι υπέροχες μπομπονιέρες για τη βάφτιση του Σάββα και της Αναστασίας.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων απάντησε η Δούκισσα Νομικού μέσα από το προφίλ της στο Instagram, διοργανώνοντας ένα μικρό Q&A. Φυσικά, πολλές από τις ερωτήσεις τους περιελάμβαναν και θέματα που αφορούν στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού | Οικογενειακό ταξίδι στο στολισμένο Λονδίνο ενόψει Χριστουγέννων

Η αλήθεια είναι πως ένα από τα πιο συνήθη θέματα που θίγουν οι followers της είναι η βάφτιση των δύο παιδιών της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία, καθώς δεν είχαν ακόμη πραγματοποιήσει αυτό το μυστήριο. Η πανδημία και τα μέτρα περιορισμού όσον αφορά τους καλεσμένους στάθηκαν αφορμή ώστε το ζευγάρι να αναβάλλει αρκετές φορές τη βάφτιση του τριών ετών Σάββα και της δύο ετών Αναστασίας.

Loading...

Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον τα δύο αγγελούδια τους έχουν και επισήμως βαφτιστεί, αν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε η μητέρα τους και πρώην Σταρ Ελλάς σε follower της. Πιο συγκεκριμένα, όταν follower τη ρώτησε τι θα γίνει με τη βάφτιση, εκείνη αρκέστηκε στο να ανεβάσει μια φωτογραφία με μπομπονιέρες σε σχήμα καρδιάς με μπλε και κίτρινες βούλες χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν έχει γίνει το μυστήριο. Όπως όλα δείχνουν, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βάπτισαν τα δυο τους παιδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή ετοιμάζονται ώστε να το κάνουν άμεσα.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης | Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ