Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | "Η Λένα Δροσάκη κόντεψε να σπάσει τα δόντια της κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη"

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός, Λένα Δροσάκη.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά την κατάθεση της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ δε δίστασε να αναφερθεί σε όσα συνέβησαν μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Λένα Δροσάκη | "Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει"

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε πως ο οργανισμός της Λένας Δροσάκη αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια της δίκης ενώ ο ίδιος, δε δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η σύζυγός του με τον ερχομό του παιδιού τους. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε :

"Η Λένα Δροσάκη κόντεψε να σπάσει τα δόντια της κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αρκετές ώρες, οπότε ο οργανισμός της αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Όταν ακούς από τη γυναίκα σου – τότε σύντροφό σου – μια συγκλονιστική ιστορία τα χάνεις. Είμαι και παραμένω δίπλα της από τότε."

"Η Λένα πέρασε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας με τον ερχομό του παιδιού μας. Όπως κάθε οικογένεια έχουμε τα προβλήματά μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Το αντιμετωπίσαμε και η στάση μας το αποδεικνύει καθημερινά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ