Follow us

Ναταλία Δραγούμη | "Η κόρη μου δεν είναι σκέτο μοντέλο χωρίς σπουδές"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση της κόρης της.

MissBloom TEAM
Ναταλία Δραγούμη Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες το βράδυ η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της και τη σχέση που έχει μαζί της ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά της βήματα.

Ναταλία Δραγούμη | Στην πασαρέλα, δίπλα στην πανέμορφη κόρη της και μοντέλο, Κλειώ Ρόμπερτς

Πιο αναλυτικά, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε πως δεν την ενοχλεί που η κόρη της ασχολείται με το μόντελινγκ ωστόσο θέλει να πάρει το πτυχίο μιας που το επάγγελμα του μοντέλου έχει ημερομηνία λήξης. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο τσακώνεται πιο συχνά με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, ενώ αποκάλυψε με ποια γυναίκα την μπέρδευαν παλαιότερα.

"Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα σαν επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το σύστηνα, να μην πάει δηλαδή πανεπιστήμιο. Αν μου έλεγε δηλαδή ότι θέλει να κάνει μόντελινγκ και τίποτα άλλο, θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, θέλει γερό στομάχι, οπότε δεν θα το ήθελα."

"Φοράμε ίδια ρούχα, τον ίδιο νούμερο στα παπούτσια και μου λέει ότι κάθε φορά που πάει στην ντουλάπα μου είναι σαν να πηγαίνει για ψώνια. Ο βασικός λόγος για να τσακωθώ με την κόρη μου δεν είναι το να μου τα παίρνει, αλλά να μην τα βάζει στη θέση τους."

"Εμένα δεν με έχουν μπερδέψει με τη Μυρτώ Αλικάκη. Παλιά με μπερδεύανε με τη Μαίρη Μηλιαρέση."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ