Follow us

Michele Morrone, ένας θνητός θεός

Ο Ιταλός σταρ κοσμεί το ψηφιακό εξώφυλλο του Esquire και επιβεβαιώνει πως η φωτογένεια δεν είναι το (μοναδικό) δυνατό του σημείο.

morrone

Hθοποιός και τραγουδιστής. Αυτό δηλώνει ο Michele Morrone στο προφίλ του στο Instagram που από την κυκλοφορία του 365 Days στο Netflix και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και που κοσμεί το ψηφιακό εξώφυλλο του Esquire, έχει εκτοξευθεί στα σχεδόν 16 εκατ. ακολούθους.

Ως γνήσιο παιδί των ανεπιτήδευτων '90s -γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1990- o Morrone δε διατείνεται πως είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρει να κάνει. Γιατί αν μπορέσεις να ξεπεράσεις το πραγματικά εντυπωσιακό παρουσιαστικό του -που εύκολα μπορεί να κάνει άντρες και γυναίκες να αισθανθούν άβολα, για διαφορετικούς αλλά απόλυτα κατανοητούς λόγους- θα δεις έναν τύπο που παλεύει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, όπως κάθε άλλος καλλιτέχνης εκεί έξω.

Σε ηλικία περίπου 12 ετών, είδε το Harry Potter και σκέφτηκε πως ο μόνος τρόπος για να κάνει ο ίδιος τα μαγικά του ήταν να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, ενώ αργότερα μέσω της μουσικής συνειδητοποίησε ότι ήταν το όχημα για να μπορέσει να εκφραστεί όπως είναι ο ίδιος στην πραγματικότητα.

"Έχω πλήρη επίγνωση του πώς φαίνομαι και ότι σε πολλούς ανθρώπους αρέσει ο τρόπος που δείχνω, συμπεριφέρομαι και μιλάω- αλλά πίστεψέ με, όταν είμαι με τους παλαιότερους φίλους μου, απέχω πολύ από ένα σύμβολο του σεξ", είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια στο Esquire Middle East. Τότε, απολάμβανε την αναγνωρισιμότητα του 365 Days, παρόλα αυτά, είχε προηγηθεί το The Trial στο Netflix, μία ιταλική σειρά μυστηρίου 8 επεισοδίων, όπου υποδύθηκε τον Claudio Cavalleria.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ