Follow us

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι | Γάμος και βάφτιση μαζί

Η αποκάλυψη για το διπλό μυστήριο.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Λάουρα Νάργες, που εδώ και τρεις περίπου μήνες απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα υγιέστατο, πανέμορφο αγοράκι που τους έχει αλλάξει τελείως τη ζωή.

Λάουρα Νάργες | Αυτή είναι η θεραπεία που ακολουθεί για να εξαφανίσει τις ραγάδες στην κοιλιά της

Loading...
Loading...

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι | Γάμος και βάφτιση μαζί

Πολλά έχουν λοιπόν γραφτεί και για τον γάμο του αγαπημένου ζευγαριού, μιας και δείχνουν full in love και η σχέση τους πάει συνεχώς από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ και αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά”, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θέλουν να συνδυάσουν τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί με τη βάφτιση του γιου τους. Τα δυο μυστήρια φαίνεται πως θα γίνουν στο τέλος της επόµενης χρονιάς.

Ειδικά όσον αφορά το όνομα του γιου τους, θα τον πουν Αλέξανδρο, μιας και αποτελεί ένα όνομα που αρέσει και στους δύο γονείς, χωρίς να προέρχεται από κάποιον από τους παππούδες.

Loading...
Loading...

Ο Χρήστος Σαντικάι ερωτεύτηκε τη Λάουρα Νάργες από την πρώτη στιγµή. Εκείνη, από την άλλη, όπως έχει δηλώσει για τη γνωριµία τους, τον κοιτούσε και σκεφτόταν ποια θα είναι, άραγε, αυτή η τυχερή γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του. Σταδιακά ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλον και η επιθυµία τους έγινε πραγµατικότητα.

Μάλιστα, λίγους µήνες µετά τη σχέση τους, οι δυο τους κρατούσαν στα χέρια και ένα θετικό τεστ εγκυµοσύνης. Αναµένοντας τότε τον ερχοµό του γιου τους, δεν παρέλειπαν να συστήσουν και το πρώτο µέλος της οικογένειάς τους, τον σκύλο τους Κούκι, που διεκδικεί επάξια την αγκαλιά του Χρήστου Σαντικάι και της Λάουρας Νάργες από τον µπέµπη.

Φωτογραφίες: NDP/Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ