Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η απάντηση σε όσους την ρωτούν για την προσωπική της ζωή - "Μην με ξαναρωτήσεις"

Η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok απαντώντας σε εκείνους που την ρωτούν πολλές φορές για το εάν είναι ερωτευμένη.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας αποδεικνύει καθημερινά πόσο δυνατή είναι μετά από τις τόσες δυσκολίες που πέρασε.

Από την στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο, δίνει σε όλους τους ανθρώπους αισιοδοξία και όμορφα μηνύματα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η εμφάνισή της στη συνέντευξη τύπου του "Ioanna Paliospirou Foundation"

Πριν λίγες μέρες, ανήρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok με αφορμή μερικών ερωτήσεων που δεχόταν για την προσωπική της ζωή με την ίδια να απαντά:

"Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις"

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ