Follow us

Μαμά και κόρη πάνε ασορτί | Η Καλομοίρα ποζάρει με τη μικρή κόρη της φορώντας το ίδιο look

Η χαριτωμένη φωτογραφία της Καλομοίρας που λάτρεψαν μέχρι και οι celebrities.

MissBloom TEAM
Καλομοίρα NDP Photo Agency

Η Καλομοίρα βρέθηκε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και προκάλεσε φρενίτιδα τόσο με την εμφάνιση της στα φετινά Madwalk όσο και με το νέο της look. Η τραγουδίστρια μάς θύμισε πως είναι τόσο ταλαντούχα όσο και style icon με τις πρόσφατες εμφανίσεις της. Σήμερα, ωστόσο, τράβηξε την προσοχή μας με μία γλυκιά ανάρτησή της αγκαλιά με την κορούλα της.

Υπενθυμίζεται πως η Καλομοίρα είναι παντρεμένη από το 2010 με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα 10χρονα δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Νίκο, και την 6χρονη κόρη τους, την Αναστασία.

Η χαριτωμένη φωτογραφία της Καλομοίρας αγκαλιά με την κορούλα της, που λάτρεψαν μέχρι και οι celebrities

Ο λόγος για την παρακάτω φωτογραφία της Καλομοίρας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με την 6χρρονη Αναστασία φορώντας πουλόβερ στην hot απόχρωση της σεζόν, το ροζ. Η Καλομοίρα συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής λεζάντα: ''Mother & Daughter time 💄💅💕 #Kalomira #WeLovePink''.

Κάτω από την ανάρτηση πολλοί ήταν οι celebrities, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά και η Έλενα Τσαγκρινού, που άφησαν τα σχόλια τους, θαυμάζοντας τη γλυκιά σχέση τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ