Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | Η αποστομωτική απάντηση σε σχόλιο για την εμφάνισή του

"Ποτέ δε με απασχόλησε το γεγονός ότι έχω τρίχες ούτε καθόρισε αυτό που αντιλαμβάνομαι ως όμορφο ή θελκτικό".

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Ο Αντίνοος Αλμπάνης διατηρεί στο Instagram έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό, όπου πολύ συχνά δημοσιεύει ημίγυμνες φωτογραφίες του. Οι εν λόγω εικόνες μάλιστα, είναι πάντα καλαίσθητες ενώ οι followers του φαίνεται πως τις λατρεύουν.

O Αντίνοος Αλμπάνης ποζάρει ημίγυμνος και αυτοσαρκάζεται με τον καλύτερο τρόπο

Ωστόσο, η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε ο ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται πως δεν κέρδισε την αποδοχή όλων. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ημίγυμνος, με μία κοπέλα να του σχολιάζει στο εν λόγω post πως αν και ωραίος, χρειάζεται αποτρίχωση.

Ο ηθοποιός δε δίστασε φυσικά να απαντήσει σε αυτό το σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε χρειάζεται αποτρίχωση. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ανήρτησε και ένα σχετικό Instagram story εξηγώντας πως οι τρίχες που έχει στο σώμα του δεν τον απασχόλησαν ποτέ.

"Ποτέ δε με απασχόλησε το γεγονός ότι έχω τρίχες ούτε καθόρισε αυτό που αντιλαμβάνομαι ως όμορφο ή θελκτικό. Αλλά χαίρομαι που δεν είμαι μόνος. Και χαίρομαι που αντιλαμβάνεστε ότι το μόνο που "χρειαζόμαστε” είναι η αποδοχή. Άνευ όρων."

Αντίνοος Αλμπάνης | Η αποστομωτική απάντηση σε σχόλιο για την εμφάνισή του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ