Follow us

Ρεγγίνα Μακέδου | "Αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες"

H αισιόδοξη ανάρτηση και τα συναισθήματά της μετά από τόσους μήνες αυστηρής προσοχής λόγω υγείας.

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram

Μία βαθιά αισιόδοξη και άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου. Η γνωστή γυμνάστρια, που τους τελευταίους μήνες δίνει μία σκληρή μάχη με τη λευχαιμία, ανήρτησε μία φωτογραφία της σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αγκάλιασε άνθρωπο μετά από επτά ολόκληρους μήνες.

Ρεγγίνα Μακέδου | "Δότη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι ή πού είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ"

Η γυμνάστρια έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο μέσα από το οποίο μοιράστηκε με τους followers της το πώς αισθάνεται, ύστερα από την πρώτη αγκαλιά που έκανε μετά από τόσους μήνες αυστηρής προσοχής λόγω υγείας.

"Στα μάτια. Εκεί αν ξέρεις θα δεις την κούραση, την χαρά της προόδου, την ευγνωμοσύνη για το σήμερα, την θλίψη και τα γιατί, την αγάπη, την Δύναμη! Χτες ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες. Δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά. Οι λόγοι δεν εξηγούνται εδώ δεν υπάρχει λόγος. Σημασία έχει η αγκαλιά. Ναι, προσέχω τόσο πολύ που για όλο αυτό το καιρό δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος ίσως μια χειραψία. Μην υποτιμάς την αξία της αγκαλιάς."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ