Follow us

Δούκισσα Νομικού | "Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα"

Το μήνυμα που δέχθηκε η παρουσιάστρια στα social media και η δημόσια απάντησή της.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Η Δούκισσα Νομικού διατηρεί στο Instagram έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό, κρατώντας συνεχώς επαφή με τους followers της. Η ίδια αναρτά συνεχώς περιεχόμενο στο προφίλ της ενώ πολύ συχνά, πραγματοποιεί διάφορα Q & A.

Η γλυκιά φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τα παιδικά της χρόνια και η σύγκριση με την κατάξανθη κόρη της

Έτσι και πριν από λίγες ώρες, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ρωτήσει τους followers της ποιο βιβλίο διαβάζουν αυτόν τον καιρό. Η ίδια έλαβε πολλές απαντήσεις ενώ μία από αυτές, επέλεξε να τη δημοσιεύσει. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία απάντηση που πήρε και που την στεναχώρησε καθώς ένας από τους ακολούθους της σχολίασε πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι όσο ελεύθερο χρόνο έχει εκείνη, με την ίδια να δίνει μία αποστομωτική απάντηση.

"Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μία σελίδα πριν πας για ύπνο. Έστω και 5 λεπτά."

Δούκισσα Νομικού | "Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ