Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη είναι η γυναίκα που δεν μεγαλώνει ποτέ | Οι φωτογραφίες της από το 2007

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ήταν ανέκαθεν όμορφη και εντυπωσιακή ενώ παραμένει ίδια τα τελευταία 16 χρόνια.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς

Δεν ξέρουμε πώς τα καταφέρνει, πάντως ο χρόνος φαίνεται να μην την επηρεάζει καθόλου. Μάλιστα, κάθε φορά που η Κάτια Ζυγούλη εμφανίζεται στις οθόνες μας, ο ενθουσιασμός μας είναι ίδιος. Όπως ίδια, παραμένει και εκείνη εδώ και πολλά χρόνια.

Κάτια Ζυγούλη | "Είπα ναι στον γάμο μετά από τέσσερα παιδιά, τότε το πήρα απόφαση"

Όμορφη και εντυπωσιακή, με υπέροχα μάτια και λαμπερό χαμόγελο, η Κάτια Ζυγούλη είναι σήμερα μητέρα τεσσάρων παιδιών, με εμφάνιση ωστόσο μοντέλου. Με μία γρήγορη αναδρομή σε φωτογραφίες του παρελθόντος, και πιο συγκεκριμένα του 2007, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Κάτια Ζυγούλη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει τη σιλουέτα της ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή της, και κυρίως στα μαλλιά της, δεν έχουν υπάρξει ποτέ ριζικές. Η ίδια κινούνταν ανέκαθεν στα καστανόξανθα χρώματα ενώ επέλεγε πάντοτε απλά και διαχρονικά ρούχα. Επιπροσθέτως, φροντίζει τον εαυτό της μέσα και έξω, όπως η ίδια έχει δηλώσει, και γι'αυτό καταφέρνει και παραμένει ολόιδια εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι η γυναίκα που δεν μεγαλώνει ποτέ | Οι φωτογραφίες της από το 2007
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ