Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Ποζάρει με φόρμες γυμναστικής μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη

Η pop τραγουδίστρια κάνει γυμναστική ακόμα και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως δεν απαρνείται τη γυμναστική ούτε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνεχίζει ωστόσο να γυμνάζεται με τους ίδιους ρυθμούς. Ίσως αυτός να είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που καταφέρνει ακόμα, με κάποιον τρόπο, να μας ξεγελά.

Ελένη Φουρέιρα | O διάλογος με την Ιωάννα Τούνη κάτω από τη φωτογραφία με τον γιο της

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα φροντίζει να κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με κάθε τρόπο ενώ το εκ γεννετής καλλίγραμμο σώμα της και τα ρούχα που αυτή επιλέγει να φορά, τη βοηθάνε πολύ. Μάλιστα χθες, η ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φορά φόρμες γυμναστικής και να ποζάρει μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη. Για ακόμα μία φορά όμως, η φουσκωμένη της κοιλίτσα δε διακρίνεται εύκολα αφού πάνω από τη μπλούζα της φοράει μία φαρδιά ζακέτα.

Ωστόσο, ακόμη και αν το κρύβει, το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας έχει σίγουρα αλλάξει πολύ αφού τον επόμενο κιόλας μήνα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα | Ποζάρει με φόρμες γυμναστικής μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ