Follow us

Σωτήρης Κοντιζάς | Η μικρή του κόρη Ιζούμι, θα "διαγωνιστεί" στο φετινό MasterChef

Η χιουμοριστική και γλυκιά ανάρτηση του σεφ με την κόρη του και η ατάκα του Άκη Πετρετζίκη στα σχόλια.

MissBloom TEAM
Σωτήρης Κοντιζάς Instagram

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Master Chef ο ένας εκ των τριών κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς, θέλησε να μας βάλει στο κλίμα της μαγειρικής εκπομπής με τον πιο γλυκό τρόπο. Πιστός στο σλόγκαν των trailers "Μάγειρες από κούνια", ο σεφ δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης του στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι περήφανος μπαμπάς τριών χαριτωμένων παιδιών, της μεγαλύτερης Αριάνας - Τσιχίρο, του Κένζι και της μικρής Ιζούμι, όπου όλα έχουν ένα ιαπωνικό όνομα λόγω της καταγωγής του σεφ. Με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της πιο μικρής του κόρης στο πλατώ της εκπομπής, κάνοντας τα likes και τα σχόλια να πάρουν φωτιά.

Στην ανάρτησή του, που έμοιαζε γραμμένη από την 2 ετών κόρη του, έγραψε χαρακτηριστικά "Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο."

Το γλυκό ποστ του σεφ ξεσήκωσε τα σχόλια με έναν παλιό γνώριμο του Master Chef και έναν από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Ελλάδας, τον Άκη Πετρετζίκη να σχολιάζει χιουμοριστικά "Δώστε τον τίτλο από σήμερα"

Η κόρη του σεφ έχει αναδειχθεί νικήτρια του φετινή διαγωνισμού μαγειρικής, προτού καν ξεκινήσει, και εμείς στηρίζουμε αυτή την επιλογή στο 100%!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ