Follow us

MasterChef | Η εξομολόγηση του τρανς αγοριού και η συγκίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό μαγειρικής, ο 27χρονος Αιμίλιος ανέφερε πως θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

MissBloom TEAM
Αιμίλιος Masterchef Instagram

Δεύτερο επεισόδιο "MasterChef" χθες και οι auditions συνεχίστηκαν με γέλια αλλά και συγκινήσεις. Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συγκινείται με αφορμή την ιστορία του 27χρονου Αιμίλιου ο οποίος φέτος, διεκδικεί το έπαθλο του διαγωνισμού.

MasterChef | "H ατάκα της χρονιάς" από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τα ξεκαρδιστικά tweets με αφορμή την πρεμιέρα

Πιο αναλυτικά, ο Αιμίλιος εμφανίστηκε χθες μπροστά στους κριτές όπου και μοιράστηκε τη δική του ιστορία συγκινώντας τους πάντες και ειδικά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο 27χρονος μάγειρας, που εντυπωσίασε τους κριτές κερδίζοντας τελικά μία μαύρη ποδιά, αποκάλυψε πως έχει βιώσει bullying γιατί είναι τρανς. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως μέσα από τη μαγειρική θέλει να βρει την αυτοπεποίθησή του υπογραμμίζοντας παράλληλα πως σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό, θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

"Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, κάποιοι δεν το δέχονται… Για διάφορους λόγους!"

"Στην ουσία είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Είναι πώς νιώθεις… τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να καταπιέζεις για μία ζωή τον εαυτό σου; Να ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι; Τι την ζεις;"

"Νομίζω ότι είμαστε ότι αισθανόμαστε! Εκεί καταλήγουμε!" ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ