Follow us

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μόλις είπε τα πιο σωστά λόγια για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της τέχνης

"Δεν πιστεύω στα ταλεντόμετρα."

MissBloom TEAM
Σωτήρης Τσαφούλιας Facebook

Συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Επισκέπτης". Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μίλησε για τη δουλειά του, για τους συνεργάτες του και το Netflix, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη δήλωση που είχε κάνει πέρυσι και την οποία αναπαρήγαγε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πως "δε μπορείς να έχεις υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος."

Πηνελόπη Αναστασόπουλου για Θοδωρή Αθερίδη | "Πειράξαμε ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων"

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός χρησιμοποίησε την εν λόγω δήλωση θέλοντας να σχολιάσει όλα όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ωστόσο, δε θέλησε να πάρει θέση σε όλα όσα ειπώθηκαν τονίζοντας πως δεν πιστεύει στα ταλεντόμετρα και υπογραμμίζοντας πως "κανένα ταλέντο μπορεί να είναι άλλοθι για οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά."

"Δεν μου αρέσει να σχολιάζω δηλώσεις, αλλά αναγνωρίζω το δικαίωμα της γνώμης στον κάθε άνθρωπο και το δικαίωμα της έκφρασης. Δεν πιστεύω στα ταλεντόμετρα. Δεν πιστεύω ότι κανένα ταλέντο μπορεί να είναι άλλοθι για οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ