Follow us

Κωνσταντίνος Αργυρός | Όλα όσα είπε για την άγνωστη φιλία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά

"Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο. Μακάρι ο κόσμος να ήξερε τι περνάει..."

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Αργυρός Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" έκανε χθες το πρωί ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Τζόκοβιτς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Τσιτσιπά

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα , ο Κωνσταντίνος Αργυρός τόνισε πως ο τενίστας είναι πολύ καλός του φίλος ενώ υπογράμμισε πως είναι πολύ περήφανος για αυτόν.

"Είμαστε πολύ φίλοι με τον Στέφανο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στέφανο. Είναι φίλος μου o Στέφανος Τσιτσιπάς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο. Μακάρι ο κόσμος να ήξερε τι περνάει, η ψυχολογία του, όλη του η ζωή σύμφωνα με τον πρωταθλητισμό που κάνει σε αυτά τα επίπεδα."

"Πραγματικά επειδή τον ζω, το παιδί είναι άξιο θαυμασμού. Το πόσο αγαπάει τη χώρα του και προσπαθεί και στο εξωτερικό να σηκώνει ψηλά όλο αυτό το πράγμα. Και αυτός μέσα του παλεύει για να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Εγώ είμαι δίπλα του, όσο μπορώ τον στηρίζω και του στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να μας κάνει πάντα υπερήφανους. Το αξίζει."

Αναφορικά μάλιστα με το αν του έχει μάθει να παίζει τένις, ο γνωστός και πετυχημένος τραγουδιστής είπε :

"Το θέλω πάρα πολύ. Όμως κι αυτός δεν κάθεται πολλές μέρες στην Αθήνα, οπότε προτιμάμε να πάμε να πιούμε έναν καφέ, να πάμε για φαγητό και να πούμε τα νέα μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ