Follow us

Ευγενία Σαμαρά | "Είμαι κοντά στην ιδέα ενός παιδιού"

Η αινιγματική δήλωση της Ευγενίας Σαμαρά.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram

Μία αποκλειστική και απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στην εκπομπή "Night out". Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, μα και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Ευγενία Σαμαρά | "Ραγίζει καρδιές" με ανάρτηση για τον πατέρα της, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Πιο αναλυτικά, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στην τελετή του γάμου υπογραμμίζοντας πως δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει ενώ τόνισε πως η ίδια είναι πιο κοντά στην ιδέα του να αποκτήσει ένα παιδί αν και είναι κάτι που την αγχώνει. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "Σασμός" δήλωσε μάλιστα πως θα έκανε ένα παιδί εκτός γάμου ενώ σημείωσε πως αυτό θα ήταν μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

"Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη. Είμαι πιο κοντά στην ιδέα ενός παιδιού, ότι ίσως και να θέλαμε. Αλλά δε σου κρύβω ότι με αγχώνει πολύ. Πρέπει να είσαι εκεί. Θα έκανα οικογένεια χωρίς γάμο. Το μυστήριο δε πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι στη ζωή μου. Ένα παιδί θα άλλαζε. Αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει μια αλλαγή."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ