Follow us

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός έχουν επέτειο | Η #couplegoals φωτογραφία από τον γάμο τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Γουλανδρή NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός έχουν επέτειο γάμου με την σχεδιάστρια κοσμημάτων να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία πολύ τρυφερή και ρομαντική φωτογραφία. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους με τον Φίλιππο Λαιμό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017. Η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο Φίλιππος Λαιμός, γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου.

Το νυφικό που επέλεξε η Μαριάννα Γουλανδρή έφερε την υπογραφή του οίκου μόδας Valentino, ενώ οι γόβες της ήταν δημιουργία του οίκου Louboutin. Το ζευγάρι μάλιστα είχε ενημερώσει τους καλεσμένους αντί για δώρο να στηρίξουν τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το μεγάλο χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, δόθηκε στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", το ίδρυμα "ΕΛΙΖΑ" και τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση "SAVE THE CHILDREN".

Η τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός έχουν επέτειο | Η #couplegoals φωτογραφία από τον γάμο τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ