Follow us

Η Φαίη Σκορδά μιλάει για πρώτη φορά για τον Βασίλη Νομικό μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Η Φαίη Σκορδά μίλησε και για την παρουσίαση του ''The Voice''.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά NDP

Στην κάμερα της εκπομπής ''Open Weekend'' μίλησε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τα φετινά της γενέθλια, αλλά και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Η ίδια ευχήθηκε με αφορμή τα γενέθλιά της: ''Θέλω υγεία, να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τα παιδιά μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου. Να είμαστε καλά''. Η Φαίη Σκορδά σχολίασε και τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια του ''The Voice'', καθώς σύντομα θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού όσο εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. ''Είναι μια έκπληξη και για μένα. Η συζήτηση γινόταν εδώ και αρκετό καιρό και είχα πει στο κανάλι πως αν πραγματικά αυτό θέλουν, σαφώς και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά'', είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ στη μίλησε για το ''Survivor All Star'' και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύντομα θα μιλήσει στην εκπομπή της.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την εκπομπή της, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους. ''Βεβαίως και μιλήσαμε, σαφώς! Οι σχέσεις μας είναι όπως ήταν και πριν, δεν αλλάζει κάτι. Και χθες μιλήσαμε και στα γενέθλιά μου'', ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά.

Δες παρακάτω όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ