Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον σεισμό στην Τουρκία | "Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο"

Η μακροσκελής ανάρτηση της επιχειρηματία με αφορμή τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Μία μακροσκελής και άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες, στα προσωπικά της social media, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η γνωστή επιχειρηματίας, με αφορμή τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στην Τουρκία, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Με δάκρυα στα μάτια στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

Πιο συγκεκριμένα, η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" δημοσίευσε μία σειρά από Instagram stories λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα βλέπει αυτές τις μέρες. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως στα πρόσωπα των παιδιών και των γονέων βλέπει τον εαυτό της, τον γιο της και τον σύντροφό της.

"Δε μου αρέσει να κάνω κοινοποιήσεις θεμάτων επειδή είναι στη μόδα. Με ρωτούσαν πολλοί γιατί δεν έκανα καμία κοινοποίηση για την Ουκρανία και απαντούσα ότι δεν κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Μερικές εβδομάδες μετά και βέβαια τώρα που έχουν περάσει μήνες, δεν ασχολείται κανένας. Πουθενά, τίποτα…"

"Θέλω να καταλήξω στο ότι κοινοποιώ εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία γιατί προσπαθώ με κάποιο τρόπο να διαχειριστώ και εγώ η ίδια αυτά που βλέπω. Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο, στα πρόσωπα των μαμάδων εμένα, και στων μπαμπάδων τον Βύρωνα."

"Κοινοποιώ τα λίγα αυτά παιδιά που νίκησαν τις πιθανότητες και τον θάνατο γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω στο θαύμα. Έχω ανάγκη να πιστέψω στο καλό γιατί χωρίς αυτό, ο κόσμος είναι πολύ τρομακτικός."

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον σεισμό στην Τουρκία | "Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο"
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ