Follow us

Δούκισσα Νομικού | "Είναι η μοναδική ώρα που κάνω κάτι καλό για εμένα, μόνη μου, χωρίς κανέναν γύρω μου..."

Η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πώς αγαπά να περνά τον ελεύθερό της χρόνο.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε χθες βράδυ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια έβγαλε μία φωτογραφία μέσα από την αίθουσα του γυμναστηρίου που πηγαίνει ενώ μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις της πίσω από την ασχολία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά πως έτσι περνάει πλέον τον προσωπικό της χρόνο.

Δούκισσα Νομικού | "Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα"

Πιο αναλυτικά, η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στον καθρέφτη του γυμναστηρίου υπογραμμίζοντας πως πλέον, μετά τις δύο εγκυμοσύνες της, περνάει τον ελεύθερο, προσωπικό της χρόνο κάνοντας γυμναστική. Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια σημείωσε πως η άσκηση είναι αυτή που τη βοήθησε στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα της που τόσο είχαν ταλαιπωρηθεί μετά τη γέννηση των παιδιών της, τονίζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων πως ποτέ της δεν αγαπούσε τη γυμναστική ωστόσο τώρα, είναι η ευχαρίστησή της.

"Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Μα ποιος είπε αυτή την μπούρδα; Φυσικά και θέλει κόπο. Ο,τι κι αν κάνεις θέλει κόπο. Το αστείο με τη γυμναστική είναι πως ποτέ δε μου άρεσε και όσο ήμουν μικρή βαριόμουν απίστευτα. Από τη στιγμή όμως που έκανα παιδιά, κατάλαβα πόσο καλό κάνει στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα μου (που άρχισαν να πονούν από τις ημέρες του θηλασμού αλλά και τις ατελείωτες βόλτες αγκαλιά με τα μωρά)."

"Πλέον, η γυμναστική είναι ο δικός μου προσωπικός χρόνος, η ευχαρίστησή μου. Ακούγεται περίεργο αλλά ναι. Είναι η μοναδική ώρα που κάνω κάτι καλό για εμένα, μόνη μου. Χωρίς κανέναν γύρω μου. Βάζω τη μουσική (oops I did it again) και ξεχνιέμαι…"

Δούκισσα Νομικού | "Είναι η μοναδική ώρα που κάνω κάτι καλό για εμένα, μόνη μου, χωρίς κανέναν γύρω μου..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ