Follow us

Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού | "Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τη σύντροφό του.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στον δημοσιογράφο για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Κατερίνα Γερονικολού | Μας δείχνει την κούκλα αδερφή της και η μεταξύ τους ομοιότητα εντυπωσιάζει

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε με τα πιο ωραία λόγια για την ηθοποιό ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που θαυμάζει σε εκείνη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως θαυμάζει τα πάντα στην αγαπημένη του ενώ τόνισε πως είναι μία έξυπνη γυναίκα, με πειθαρχεία, προσήλωση και σταθερό χαρακτήρα.

"Στην Κατερίνα θαυμάζω τα πάντα. Όλη τη στάση που έχει απέναντι στα πάντα στη ζωή. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που μπήκε στη Νομική, σπούδασε δημοσιογραφία, ηθοποιός… Θαυμάζω την πειθαρχεία και τη προσήλωση που έχει στα πράγματα. Έχει έναν πολύ σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι εύθραυστη. Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ..."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ