Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Όλη η αλήθεια πίσω από το σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με τον Νίκο Μουτσινά

"Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Πριν από περίπου δύο χρόνια, έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Οι δυο τους δε σχολίασαν ποτέ το εν λόγω δημοσίευμα ωστόσο μόλις χθες, με αφορμή τη συνέντευξή του στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Νίκος Μουτσινάς | "Όταν είπα στη μητέρα μου "μαμά, είμαι gay", μπορεί να είπε μέσα της πως "επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του"

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τη Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως η επιχειρηματίας έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για εκείνον. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως όλο αυτό συνέβη στο πλαίσιο της διαδικασίας να βρεθεί μία παρένθετη μητέρα ούτως ώστε να αποκτήσει το δικό του παιδί. Κάτι τέτοιο βέβαια δε συνέβη αφού όπως τόνισε, η δημοσιότητα που πήρε το γεγονός δε βοήθησε καθόλου.

"Ήταν ένα σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν ακριβώς αυτό. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς από το δημαρχείο που καταθέσαμε τα χαρτιά είδαν τα ονόματα, παντού υπάρχουν γνωστοί των γνωστών, το έδωσαν στη δημοσιότητα και δε βοήθησε καθόλου όπως καταλαβαίνετε."

"Αλλιώς, θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα εδώ δίπλα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Αυτό. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ