Follow us

H Μαρία Σολωμού παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Mente Fuerte

"Σήμερα είμαστε καλά. Είπαμε situationship!", τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός, ντυμένη "Maleficent", μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η Μαρία Σολωμού μιλά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte | "Υπάρχουν φιλίες που εξελλίσονται σε έρωτες"

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Σολωμού μίλησε για σχέσεις του παρελθόντος, ανέφερε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ένας άντρας ενώ τόνισε πως σήμερα, με τον Mente Fuerte είναι καλά υπογραμμίζοντας παράλληλα πως βρίσκονται σε situationship.

"Δεν έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατάει. Δεν θα γέλαγα έτσι, αλλά μπορεί να γέλαγα κιόλας. Το νέο που άκουσα με το relationship, είναι το situationship, έτσι θα λέω τώρα. Μου άρεσε αυτό να το οικειοποιηθώ."

"Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, αυτοί που κρέμονται από πάνω μου, που γίνονται κολιέ. Θέλω έναν άνδρα ανεξάρτητο, μου αρέσει να δημιουργείται η λαχτάρα. Όταν ο άνδρας κρέμεται από μένα, κάνω τη μάνα."

'Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ. Σήμερα είμαστε καλά. Είπαμε situationship.", δήλωσε η Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ