Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Υπάρχουν πρωινά που σηκώνομαι και σιχτιρίζω την εικόνα μου, νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την εξωτερική του εμφάνιση και τη δημοκρατία των social media.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται!" βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού μία απολαυστική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση και τη δημοκρατία των social media.

Αντίνοος Αλμπάνης | Η αποστομωτική απάντηση σε σχόλιο για την εμφάνισή του

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", σημείωσε πως είναι αυτάρκης και επικίνδυνα μοναχικός ενώ όσον αφορά την εικόνα του τόνισε πως υπάρχουν μέρες που την σιχτιρίζει. Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στα social media λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι δημοκρατικά, κάνοντας έτσι λόγο για το πρόσφατο γεγονός όπου το Instagram του κατέβασε ένα post στο οποίο πόζαρε φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

"Είμαι επικίνδυνα μοναχικός, αλλά ταυτόχρονα είμαι και πολύ συντροφικός. Περνάω καλά μόνος μου, τα βρίσκω με τον εαυτό μου, δεν νιώθω να μου λείπει κάτι, είμαι πολύ αυτάρκης και αυτό πολλές φορές με κάνει να φλερτάρω με την απομόνωση, αλλά τότε συνειδητοποιώ πόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχω τη συντροφιά, την παρέα, το χάδι, την αγκαλιά κι εκεί είναι που βάζω μπροστά τους μηχανισμούς."

"Πλέον νομίζω ότι έχω βρει τη δύναμη να δηλώνω ότι έχω ανάγκη από προσοχή και φροντίδα. Έχουμε φτιαχτεί για να μοιραζόμαστε, να προσφέρουμε, να διαθέτουμε τον εαυτό μας και όχι για να ζούμε μόνοι μας."

"Δεν πιστεύω κάθε πρωί ότι είμαι θελκτικός και όμορφος. Υπάρχουν πρωινά που σηκώνομαι και σιχτιρίζω την εικόνα μου. Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου."

"Η ενόχληση η δική μου δεν έχει να κάνει με το ότι κατέβηκε η φωτογραφία, το πρόβλημά μου είναι ότι υπάρχουν 5 μέτρα και 5 σταθμά και δεν τα κατανοώ. Αυτό έχει πολλές προεκτάσεις. Αυτή η ίδια φωτογραφία υπάρχει στο προφίλ του φωτογράφου που με τράβηξε. Άρα εκεί δεν προσβάλλει, αλλά στο δικό μου προσβάλλει. Το άλλο παράδοξο είναι ότι μπορώ τώρα να μπω σε δέκα προφίλ στο Instagram που το περιεχόμενο είναι αδιαπραγμάτευτα πορνογραφικό και που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το δείξεις στους δέκτες. Αυτό που βλέπεις μια κοπέλα στα τέσσερα, με ένα κορδονάκι που να φαίνονται όλα και κάποια λαδάκια να χαϊδεύουν τους γλοτούς και ένα βλέμμα, πάρε με απόψε πάρε με, αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες; Γίνονται διακρίσεις και οι διακρίσεις αποκλεισμούς. Οι αποκλεισμοί δεν είναι δημοκρατία. Θέλω αυτά τα μέσα να είναι δημοκρατικά, αν δεν είναι δεν θέλω να συμμετέχω.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ