Follow us

Μαρία Κορινθίου | "Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα…."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Κορινθίου έκανε γνωστό πως θα απουσιάζει κάποιες μέρες από την εκπομπή "Το Πρωινό" με αφορμή ένα προγραμματισμένο χειρουργείο που έπρεπε να κάνει.

Μαρία Κορινθίου | H φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και το δημόσιο μήνυμα

Σήμερα το πρωί, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Χαμόγελα και πάλι!" για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως διαγνώστηκε με φλεβική ανεπάρκεια. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αποκάλυψε πως βρέθηκε κάποιο ανεύρυσμα στο πόδι της και έτσι της το άνοιξαν κανονικά. Η ίδια τόνισε πως τώρα είναι με ράμματα και γάζες ενώ δήλωσε πως τη Δευτέρα το πρωί θα είναι κανονικά στην εκπομπή.

"Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι."

"Όταν ήξερα ότι είχα φλεβική ανεπάρκεια, μετά από ένα τετράμηνο η φλέβα στο πόδι πεταγόταν λες και θα σπάσει, ειδικά όταν κουραζόμουν. Το σώμα μου μιλούσε, μου έλεγε "Μαρία πρέπει να κάνεις την επέμβαση". Τώρα είμαι με ράμματα και γάζες. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη. Κάποια στιγμή θα κάνω και το άλλο πόδι."

"Ο γιατρός μου θα με σκοτώσει. Θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό, φειδωλά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ