Follow us

Κωνσταντίνος Αλέξιος | Ζευγάρι με την Poppy Delevingne ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Poppy Delevingne δεν κρύβουν τον έρωτά τους στους δρόμους του Λονδίνου, ξαφνιάζοντας τους πάντες με τη νέα τους σχέση.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Αλέξιος NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, πρωτότοκος γιος του διάδοχου Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ και βαφτιστήρας του πρίγκιπα William, εθεάθη με την αδερφή της Cara Delevingne, Poppy, στο Λονδίνο να κρατιούνται χεράκι-χεράκι.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η MailOnline, ο 24χρονος και η 36χρονη απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου ζει το μοντέλο. Μάλιστα, η Poppy Delevingne ήταν ιδιαίτερα κομψή, φορώντας ένα παλτό σε καμηλό χρώμα, μαύρο σκουφάκι και ένα άνετο μονόχρωμο πουλόβερ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η Dailymail "οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί".

@lahautesociete Le prince Constantin Alexios de Grèce et la socialite anglaise Poppy Delevingne, soeur de la mannequin Cara Delevingne, aperçus ensemble dans les rues de Londres #constantinalexiosdegrece #princeconstantinosalexios #poppydelevingne #caradelevingne #londres #london #pourtoi #pourtoipage #foryou #foryoupage #fyp #fypシ ♬ motive by ariana ft doja - 🔮🌃🍬☔️💧


Η διαφορά ηλικίας των 12 ετών που έχουν μεταξύ τους προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στα social media, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο στις φωτογραφίες. Η Delevingne εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, James Cook, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση. Πάντως κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.


Ο Αλέξιος Κωνσταντίνος οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα William.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ