Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Ήμουν λίγο μαζεμένη, ίσως επειδή αισθανόμουν το βλαχάκι από τη Θεσσαλονίκη..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την αρχή της καριέρας της και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκάρακη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε χθες η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μία απολαυστική συνέντευξη ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην αρχή της καριέρας της και στο πώς ένιωσε όταν ήρθε στην Αθήνα.

Η Εύα Τσιμιτσέλη είναι ένα πανέμορφο και φιλόζωο κορίτσι | Η γλυκιά στιγμή με τον σκύλο της που απαθανάτισε η Βάσω Λασκαράκη

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε πως όταν ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς "Η Πολυκατοικία" ένιωθε σαν βλαχάκι. Η ίδια τόνισε πως ήταν πάντα μαζεμένη ενώ ένιωθε πως δεν ταίριαζε με κανέναν.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε μέρα που δεν είχε λεφτά ούτε για να πάει στο γύρισμα.

"Στην "Πολυκατοικία" άρχισα να δικτυώνομαι με τους ανθρώπους αλλά δεν μπορούσα εύκολα να κοινωνικοποιηθώ και να κάνω παρέες. Είμαι αρκετά επιφυλακτική, εάν δεν αισθάνομαι άνετα με τους ανθρώπους..."

"Περνούσα καλά στα γυρίσματα, έκανα κοινωνικά την παρέα μου εκεί αλλά μετά δεν το συνέχιζα πολύ. Ήμουν λίγο μαζεμένη ίσως επειδή αισθανόμουν λίγο σαν αυτό το βλαχάκι που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Νόμιζα ότι δεν ταίριαζα, φοβόμουν να εκτεθώ στους ανθρώπους, νόμιζα ότι δεν έχω τις ίδιες προσλαμβάνουσες, τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα".

"Δεν δούλεψα εδώ σε άλλες δουλειές, μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι είχα στην τσέπη και απ' αυτά ζούσα. Στην "Πολυκατοικία" ξεκίνησα γυρίσματα τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου του 2008 και τον Μάρτιο δεν είχα λεφτά να πάω στη δουλειά μου. Είχα πάρει προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν πάρα πολύ, ήμουν οριακά. Εκεί ήταν τότε που πληρωνόμασταν έξι μήνες μετά, ήταν τρομερό. Μπορώ να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ τότε και η παραγωγή και το κανάλι. Πήγα και τους το είπα "Δεν έχω λεφτά να έρθω στο γύρισμα". Τώρα εάν είμαι σε παραγωγή και ξέρω ότι κάποιο παιδί δεν έχει λεφτά να έρθει στο γύρισμα έχω πάει γιατί δεν μπορώ, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ