Follow us

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τη σχέση της | "Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ τη φημολογία..."

"Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν".

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NPD

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Κίμωνα Κουρή να είναι ζευγάρι, με κανέναν από τους δύο ωστόσο να διατυμπανίζει τη σχέση, θέλοντας να τη διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού στο περιοδικό Gala, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει το όλο θέμα των φημών που κυκλοφορούν σχετικά με τη σχέση της.

Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης | Συμμετέχουν στο καρναβάλι με τον γιο τους (φωτό)

"Μιλώντας για σενάρια, σε ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική σου ζωή από τη στιγμή που έγινε γνωστή;"

"Δε νιώθω καθόλου άνετα με αυτό. Το καταλαβαίνω πως όταν η δουλειά σου είναι να εκτίθεσαι στην τηλεόραση αυτό συνοδεύεται από μία δημοσιότητα, αλλά προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ τη φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνεις στα όρια του κουτσομπολιού. Κι εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν.

Αυτό που με γοήτευσε με την υποκριτική είναι να υποδύομαι ρόλους και να διηγούμαι ιστορίες. Κανένας δε μας είπε ποτέ στη σχολή ότι, ξέρετε, μέσα στο κομμάτι της ηθοποιίας είναι να είστε ντυμένη στην πέννα, να μιλάτε για τα προσωπικά σας και να απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας κάνουν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ