Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη, με τρένο"

Όλα όσα είπε η 36χρονη γυναίκα για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και η στήριξή της στους εγκαυματίες.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Το δικό της μήνυμα για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη θέλησε να στείλει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 36χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως λίγες ώρες μετά την τραγωδία αυτή, θα ταξίδευε και η ίδια με τρένο για τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως στη θέση εκείνων των επιβατών θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς.

Η Σία Κοσιώνη για την τραγωδία στα Τέμπη | "Σκεφτείτε δε, τι ειρωνεία, ότι πάντα ανυπομονούσαμε να φτάσουμε στα Τέμπη για να χαζέψουμε το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής"

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε στα social media μία σειρά φωτογραφιών από την αιματηρή σύγκρουση των δύο τρένων ενώ μοιράστηκε τη δική της ιστορία, τις δικές της σκέψεις αλλά και την αμέριστη συμπόνια της στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και σε όλους τους τραυματίες, εγκαυματίες.

"Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη, με ΤΡΕΝΟ ως ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ για το μεταπτυχιακό μου στο Απθ. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ή κάποιος συμφοιτητής μου. Μιλάμε για νέα παιδιά που σκοτώθηκαν λόγω αμέλειας κάποιων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ.
Μετά το αρχικό σοκ, νιώθω θυμό, λύπη και ένα ψυχοπλάκωμα… που με τις ώρες μεγαλώνει. Κουράγιο στις οικογένειες των νεκρών μας. Και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαι δίπλα στους εγκαυματιες, να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ, μέσα από τη δική μου εμπειρία. 🙏🏼💔🇬🇷"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ